Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

PKK yol kesip, polis aracına ateş açtı

BİTLİS (İHA) – Bitlis’in Buzlupınar mevkiinde yol kesen PKK’lı teröristler, polis aracına ateş açarak bir memuru yaraladı.Bitlis-Diyarbakır karayolu üzerinde bulunan Buzlupınar mevkiinde yol kesen PKK’lı teröristler, araçlarda bulunanların...

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2016 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2016 11:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BİTLİS (İHA) – Bitlis’in Buzlupınar mevkiinde yol kesen PKK’lı teröristler, polis aracına ateş açarak bir memuru yaraladı.
Bitlis-Diyarbakır karayolu üzerinde bulunan Buzlupınar mevkiinde yol kesen PKK’lı teröristler, araçlarda bulunanların kimliklerini kontrol etmeye başladı. Bu sırada tayini çıktığı için özel otomobiliyle Gaziantep’ten eşi ve 7 yaşlarındaki çocuğu ile birlikte Van’a giden polis memuru Mehmet Dağlı, yolun kesildiğini fark edince uzaklaşmak istedi. Teröristlerin fark edip ateş açması sonucu polis memuru Dağlı omzundan yaralandı. Buna rağmen durmayarak yoluna devam eden polis memuru Dağlı, yaralı halde Bitlis Devlet Hastanesi’ne ulaşmayı başardı.
Yaralı polis memuru Dağlı hemen tedavi altına alınırken, olayı haber alan Bitlis Valisi Ahmet Çınar ve Emniyet Müdürü Fatih Kaya da hastaneye geldi. Vali Çınar ve Emniyet Müdürü Kaya, aileyle görüştükten sonra hastane yetkililerinden de Dağlı’nın durumu hakkında bilgi aldı.
Bu arada, merkeze 20 kilometre uzaklıkta bulunan Buzlupınar mevkiinde geniş çaplı operasyon başlatıldı. Çok sayıda takviye birliğin sevk edildiği bölgedeki operasyon hava destekli olarak sürdürülürken, Bitlis-Diyarbakır karayolu da trafiğe kapatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.