Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

PKK tarafından öldürülen eski korucu için tören düzenlendi

Kars’ın Kağızman ilçesine bağlı Yankıpınar köyü mevkiinde PKK’lı teröristler tarafından öldürülen 52 yaşındaki eski korucu Mikail Gülderen için tören düzenlendi.Törene; AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, Kağızman...

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2016 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2016 14:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PKK tarafından öldürülen eski korucu için tören düzenlendi
Kars’ın Kağızman ilçesine bağlı Yankıpınar köyü mevkiinde PKK’lı teröristler tarafından öldürülen 52 yaşındaki eski korucu Mikail Gülderen için tören düzenlendi.
Törene; AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, Kağızman Kaymakamı Musa Üçgül, Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı. 4 çocuk babası olan eski korucu için kılınan cenaze namazı aynı zamanda dün akşam Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde şehit düşen 10 güvenlik görevlisi için de kılındı. Kağızman Müftüsü Yakup Belen tarından kılınan cenaze namazının ardından okunan dualar ve tekbirler ile şehit korucu Mikail Gülderen merkez kabristanına defnedildi.
Olay
Dün akşam saatlerinde Kağızman ilçesine bağlı Yankıpınar köyü mevkiinde PKK tarafından öldürülen 52 yaşındaki eski korucu Mikail Gülderen’in cesedi, bomba tuzaklanmış halde bulunmuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.