Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

PKK Tarafından Kaçırılan 3 İşçi Serbest Bırakıldı

Tunceli’de 20 Mayıs günü PKK’lı bir grup terörist tarafından özel bir şirkete ait şantiye basılarak kaçırılan 3 işçi serbest bırakıldı.Tunceli’nin Ovacık ilçesi Çambulak köyünde bulunan özel bir şirkete ait yol yapım şantiyesi...

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2016 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2016 12:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tunceli’de 20 Mayıs günü PKK’lı bir grup terörist tarafından özel bir şirkete ait şantiye basılarak kaçırılan 3 işçi serbest bırakıldı.
Tunceli’nin Ovacık ilçesi Çambulak köyünde bulunan özel bir şirkete ait yol yapım şantiyesi 20 Mayıs günü PKK’lı bir grup terörist tarafından basılmış, şantiyedeki 5 iş makinesi ile 2 konteyneri yakan örgüt üyeleri 3 işçiyi de kaçırmıştı. Kaçırılan işçiler dün akşam saatlerinde serbest bırakılırken, işçilerin jandarmada ifade verdikleri öğrenildi.
Öte yandan, Tunceli Valiliği de konuya ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada, "20 Mayıs 2016 Cuma günü Ovacık/Çambulak’ta yol yapım çalışması faaliyeti gösteren Okyanus Mühendislik A.Ş.’ye ait şantiyenin bir grup BTÖ mensubu tarafından kundaklanması sonrasında kaçırılan 3 şantiye çalışanı 29 Mayıs 2019 günü Tunceli-Ovacık karayolu üzerinde serbest bırakılmıştır. Güvenlik güçlerimiz, bölge halkımızın da desteği ile huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla çalışmalarına aralıksız devam etmektedir" denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.