Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

PKK Operasyonunda Beş Tutuklama

Bingöl merkezli beş ilde PKK/KCK’ya yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 10 kişiden 5’i tutuklandı.Bingöl Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Karlıova Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla, Bingöl İl Jandarma Komutanlığı...

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2016 10:36
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2016 10:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bingöl merkezli beş ilde PKK/KCK’ya yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 10 kişiden 5’i tutuklandı.
Bingöl Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Karlıova Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla, Bingöl İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen çalışma kapsamında PKK/KCK terör örgütü adına faaliyet yürüttükleri tespit edilen şahıslara yönelik 5 ilde operasyon düzenlendi. Karlıova ilçesine bağlı Hacılar köyü ile İstanbul, Kocaeli, Antalya ve Malatya’da düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 10 kişi gözaltına alındı. Mahkemeye sevk edilen şüphelilerden 5’inin tutuklandığı, 5’inin adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı belirtildi.
Operasyon kapsamında, bir ruhsatsız av tüfeği ile BTÖ’yü simgeleyen malzemelerin ele geçildiği belirtilen açıklamada, PKK/KCK terör örgütü adına faaliyet yürüttüğü tespit edilen ve hakkında yakalama kararı bulunan bir şüphelinin de arandığı bildirildi. Açıklamada, “Güvenlik güçlerimiz, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak maksadıyla, ilimiz genelinde teröristlerle mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.