Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Piyade Albay Sedat Özkoç’tan açıklama

Siirt 3’üncü Komando Tugay Komutan Vekili Piyade Albay Sedat Özkoç, bazı basın yayın organlarında hakkında çıkarılan ’darbe girişimiyle tutuklandı’ haberlerinin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.Albay Özkoç, Siirt Valiliği aracılığıyla...

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2016 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2016 12:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Siirt 3’üncü Komando Tugay Komutan Vekili Piyade Albay Sedat Özkoç, bazı basın yayın organlarında hakkında çıkarılan ’darbe girişimiyle tutuklandı’ haberlerinin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
Albay Özkoç, Siirt Valiliği aracılığıyla yaptığı açıklamada, “18 Temmuz 2016 tarihinde bazı basın yayın organlarında ’Eruh’ta bulunan 3. Komando Tugay Komutan Yardımcısı Albay Sedat Özkoç darbe girişimi sebebiyle tutuklanmıştır’ şeklinde yapılan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. 3’üncü Komando Tugay Komutan Vekili Piyade Albay Sedat Özkoç olarak görevimin başındayım. Mensubu olmaktan gurur duyduğum şerefli Türk Silahlı Kuvvetlerinin bir mensubu olarak, bu darbe girişiminin ne bir parçası, ne de destekçisiyim. Millete, devlete ve milli iradeye yapılan ve yapılacak her türlü kanunsuz harekete karşı emir komuta zinciri içinde gerekli her türlü tedbirin alınacağından yüce Türk milletinin kuşkusu olmasın. Ben ve emir komutam altında bulunan 3. Komando Tugay Komutanlığı personeli, Cumhuriyete, Anayasa’ya ve ettiğimiz yemine bağlı kalarak kanunların emrettiği şekilde görevimizi yapmaya devam edeceğiz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.