Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pişmaniye kutusundan 500 gram uyuşturucu çıktı

Bursa’da, polisin bir araçta yaptığı aramada, pişmaniye kutusuna konulan 500 gram metamfetamin ve 8 gram kokain ele geçirildi. ’Alfa’ isimli köpeğin de katıldığı operasyonda 8 kişi gözaltına alındı.Bursa Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu...

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2016 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2016 17:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Pişmaniye kutusundan 500 gram uyuşturucu çıktı
Bursa’da, polisin bir araçta yaptığı aramada, pişmaniye kutusuna konulan 500 gram metamfetamin ve 8 gram kokain ele geçirildi. ’Alfa’ isimli köpeğin de katıldığı operasyonda 8 kişi gözaltına alındı.
Bursa Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, dün akşam saatlerinde Alacahırka Mahallesi’nde, daha önceden takibe aldıkları otomobili durdurdu. ’Alfa’ isimli narkotik köpeğinin de kullanıldığı operasyonda, otomobil içersinde 500 gram metamfetamin ile 8 gram kokain ele geçirildi. Araçta ruhsatsız 1 tabanca bulundu.
Polis, otomobildeki, A.A., K.İ., A.O., Y.E., R.K., D.Y., R.K. ve M.Ö.’yi gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü’nde sorguya alınan şüpheliler, bugün ’uyuştucu ticareti yapmak’ ve ’ruhsatsız silah bulundurmak’ suçlarından adliyeye sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.