Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Piknik Alanına Kurşun Yağmuru

İZMİR (İHA) – Torbalı Belediyesine ait piknik alanında bulunan bir tesis, kimliği belirsiz kişilerce kurşun yağmuruna tutuldu.İzmir’in Torbalı ilçesi Karakızlar mahallesi İncircik mevkisinde bulunan belediye tesisine kimliği belirsiz kişilerce...

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2016 12:30
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2016 12:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Piknik Alanına Kurşun Yağmuru
İZMİR (İHA) – Torbalı Belediyesine ait piknik alanında bulunan bir tesis, kimliği belirsiz kişilerce kurşun yağmuruna tutuldu.
İzmir’in Torbalı ilçesi Karakızlar mahallesi İncircik mevkisinde bulunan belediye tesisine kimliği belirsiz kişilerce ateş açıldı. Torbalı Belediyesi tarafından binlerce lira harcanarak yapılan tesis, vatandaşların kullanması amacıyla inşa edildi. Hafta sonları ailelerin uğrak yeri haline gelen tesisin saldırı esnasında boş olması yüreklere su serpti. Tesisin pencere, cam, kapı gibi birçok noktasının zarar gördüğü görüldü.
Tesise açılan ateş sonrasında piknik alanına gelen vatandaşlardan Murat Aktepe, “Gördüğümüz manzara karşısında hepimiz şok olduk. Belediyeye ait bu tesisin her noktası kurşunlanmış durumda. Kim veya kimler tarafından hangi amaca hizmet yapıldı bilemiyoruz. Biz vatandaşlar için yapılan tesise zarar verilmesini istemiyoruz. Kim bu saldırıyı gerçekleştirmiş ise bir an önce bulunmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.