Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pet Şişesine Hazırladığı Karışımın Patlaması Sonucu Gözünden Yaralandı

Batman’da 10 yaşındaki bir çocuk, arkadaşlarıyla birlikte yerde bulduğu pet şişesinin içine hazırladığı karışımın patlaması sonucu gözünden yaralandı.Edinilen bilgiye göre, olay Batman Huzur Mahallesi’nde meydana geldi. 10 yaşındaki...

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2015 20:04
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2015 20:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Batman’da 10 yaşındaki bir çocuk, arkadaşlarıyla birlikte yerde bulduğu pet şişesinin içine hazırladığı karışımın patlaması sonucu gözünden yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, olay Batman Huzur Mahallesi’nde meydana geldi. 10 yaşındaki Y.S., arkadaşlarıyla beraber yerde bulduğu bir pet şişesinden karışım yapmak istedi. Y.S. arkadaşlarıyla pet şişesine önce bir miktar su, limon tozu ve karbonat tozu koyduktan sonra pet şişesinin içindeki eriyen karışımı çalkalarken bir anda şişe elinde patladı. Patlayan şişenin kapağı Y.S.’nin gözüne isabet etti. Gözünden ağır yaralanan Y.S. 112 acil servis ekiplerince kaldırıldığı Batman Bölge Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
“PATLAYAN ŞİŞENİN KAPAĞI GÖZÜME İSABET ALDI”
Y.S. isimli çocuk olayı şöyle anlattı:
"Bir pet şişesi bulduk sonra bu pet şişesi içine biraz su koyduk, ardından limon tuzu koyduk, şişe içinde eriyen limon tuzunun ardından karbonat tozu koyduk. Sonra hazırladığımız bu karışımı çalkalarken bir anda patladı. Patlayan şişenin kapağı sağ gözüme isabet aldı" dedi.
Olayla ilgili polis soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.