Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pazarcı minibüsünde ölü bulundu

Adana’nın Kozan ilçesinde pazarcılık yapan bir kişi, minibüsünde ölü bulundu.Edinilen bilgiye göre, pazarcılık ile uğraştığı öğrenilen Civan İbrahim Akkurt (60) iki gün önce Saimbeyli İlçesinden Kozan’a gelerek Pazar yerine gelerek...

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2016 09:31
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2016 09:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Pazarcı minibüsünde ölü bulundu
Adana’nın Kozan ilçesinde pazarcılık yapan bir kişi, minibüsünde ölü bulundu.
Edinilen bilgiye göre, pazarcılık ile uğraştığı öğrenilen Civan İbrahim Akkurt (60) iki gün önce Saimbeyli İlçesinden Kozan’a gelerek Pazar yerine gelerek minibüsünü park etti.
Hacıuşağı Mahallesi Kadirli Caddesi üzerinde bir portakal ağacının altına 01 D 5986 plakalı minibüsünü park eden Akkurt, minibüsünde uyudu. Bir gün sonra çevredeki vatandaşlar, minibüsten koku geldiğini fark ederek polise haber verdiler. Olay yerine gelen polis ekipleri, İbrahim Akkurt’un minibüsün ön koltuğunda yatar vaziyette öldüğünü tespit ettiler. Olay yeri inceleme ekiplerinin yapmış oldukları incelemede Akkurt’un üzerinden nakit halde 18 bin 400 Lira para ile kredi kartı, cep telefonu ve kişisel eşyalarının olduğunu belirledi. Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Akkurt’un cesedi Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Bu sırada minibüste Akkurt’un cep telefonundan yakınlarına ulaşan polisler aileye haber verdiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.