Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Patlamada Yaralanan Polislerden 4’ü GATA’ya Sevk Edildi

Diyarbakır’da polis midibüsüne PKK’lı teröristler tarafından 200 kilo bombayla yapılan saldırıda yaralanan 42 kişiden 37’si taburcu edildi. Saldırıda yaralı olarak tedavi altında olan 4 polis de GATA’ya sevk edildi.Diyarbakır Valiliği’nden...

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2016 18:41
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2016 18:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır’da polis midibüsüne PKK’lı teröristler tarafından 200 kilo bombayla yapılan saldırıda yaralanan 42 kişiden 37’si taburcu edildi. Saldırıda yaralı olarak tedavi altında olan 4 polis de GATA’ya sevk edildi.
Diyarbakır Valiliği’nden patlamaya ilişkin yapılan açıklamada, Bağlar ilçesi, Batıkent Kavşağı mevkiinde, 10 Mayıs 2016 salı günü saat 16.30 dolaylarında bomba yüklü bir araç patlatıldığı belirtildi. Açıklamada, “Meydana gelen patlamada terör örgütü adına bir ilçede bulunan fabrikaya el koyma suçu nedeniyle gözaltında bulunan ve doktor raporu almak için hastaneye götürülmekte olan şüpheli şahıslardan 3’ü ağır yaralanmış ve kaldırıldıkları hastanede yaşamını kaybetmişti. Olayda ayrıca 12’si polis 33’ü sivil vatandaş olmak üzere toplam 45 kişi yaralanmıştı. Çeşitli hastanelerde tedavi altına alınan yaralılardan 4 polis memuru GATA’ya sevk edilmiş, 4 sivil vatandaşımızın da tedavilerine devam edilmektedir. Bunun dışındaki tüm yaralıların saat 16.00 itibariyle tedavileri tamamlanarak taburcu edilmişlerdir” denildi.
PKK ÜSTLENDİ
Öte yandan Bağlar ilçesinde polis midibüsüne yapılan bomba yüklü araçla saldırıyı terör örgütü PKK üstlendi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.