Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Patlamada Ölen Ve Yaralananların İsimleri Belirlendi

Gaziantep’te bir evde meydana gelen ve henüz nedeni belirlenemeyen patlamada ölen ve yaralananların isimleri belirlindi.Şehitkamil ilçesi Emek Mahallesi Milli Egemenlik Bulvarı’nda bir apartmanın dördüncü katında patlama meydana gelmiş, nedeni...

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2016 13:44
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2016 13:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’te bir evde meydana gelen ve henüz nedeni belirlenemeyen patlamada ölen ve yaralananların isimleri belirlindi.
Şehitkamil ilçesi Emek Mahallesi Milli Egemenlik Bulvarı’nda bir apartmanın dördüncü katında patlama meydana gelmiş, nedeni belirlenemeyen patlamada 1 kişi ölürken, yaralanan 8 kişiden 3’ü hastanede tedavi altına alınmıştı.
Olay yerinde hayatını kaybeden kişinin Murat Etik (25) olduğu belirlenirken, hastaneye kaldırılan 8 yaralıdan 3’ünün 25 Aralık Devlet Hastanesinde tedavilerinin sürdüğü, diğer 5 yaralının ise yapılan müdahalenin ardından taburcu olduğu belirtildi. Hastanede tedavileri süren yaralıların isimlerinin Gaziantep doğumlu Esen Arslan (34), Suriye’nin Rakka kenti doğumlu Nejm Jasm (25), Rakka doğumlu Ravza Şevek(42) olduğu öğrenildi.
Öte yandan, patlamanın meydana geldiği apartmanda 3 katta maddi hasar oluştuğu belirtilirken, büyük paniğin yaşandığı olay yerinin savaş alanını andıran görüntüleri ortaya çıktı
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.