Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Patlamada Ölen 3 İsrailli Turistin Restorandaki Son Yemeği Güvenlik Kamerasında

Taksim İstiklal Caddesi’nde yaşanan canlı bomba saldırısında hayatını kaybeden 3 İsrailli turist, patlamadan dakikalarca önce arkadaşlarıyla birlikte Beyoğlu’nda bir restoranda kahvaltı yaparken güvenlik kameraları tarafından görüntülendi....

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2016 12:38
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2016 12:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Taksim İstiklal Caddesi’nde yaşanan canlı bomba saldırısında hayatını kaybeden 3 İsrailli turist, patlamadan dakikalarca önce arkadaşlarıyla birlikte Beyoğlu’nda bir restoranda kahvaltı yaparken güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Oldukça neşeli ve mutlu oldukları gözlenen turistlerin mıhlama, Karadeniz pidesi ve mantı siparişi verdikleri öğrenildi.
Taksim İstiklal Caddesi’nde yaşanan canlı bomba saldırısında ölen Abraham Goldman, Simha Dimri, ve Yonathan Suher’in arkadaşlarıyla Beyoğlu’nda bir restoranda kahvaltı yaparken görüntülendi. Beşiktaş’ta kaldıkları otelden çıkan 14 kişilik İsrailli turist kafilesi, Beyoğlu’na kahvaltı yapmak için bir restorana girdi. Turistler burada lezzetini merak ettikleri Türk yemekleri mıhlama, Karadeniz pidesi ve mantı siparişi verdi. Siparişlerin gelmesinin ardından neşeli ve mutlu bir şekilde birbirleriyle şakalaşan turistler, bir yandan kahvaltı yaptı bir yandan da garsonlarla sohbet etti. Yemeğin ardından kafile, İstiklal Caddesi üzerinden Taksim Meydanı’na doğru hareket etti. Ancak dakikalar sonra yaşanan patlamanın ardından 40’ıncı yaşını kutlamak için İstanbul’a geldiği öğrenilen Yonathan Suher, Abraham Goldman ve Simha Dimri hayatını kaybetti. Turistlerin restorandaki görüntüleri ise güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.