Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Parkta Otururken Evindeki Parayı Çaldılar

Eskişehir’de, komşusu ile parkta oturan bir kişinin evine giren hırsızlar, bin 500 TL parayı çaldı.Erenköy mahallesi Paşadayı sokakta oturan D.S. (53) isimli şahıs, torununu okula götürmek için kapıyı kapatarak evden çıktı. Bu sırada...

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2016 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2016 15:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir’de, komşusu ile parkta oturan bir kişinin evine giren hırsızlar, bin 500 TL parayı çaldı.
Erenköy mahallesi Paşadayı sokakta oturan D.S. (53) isimli şahıs, torununu okula götürmek için kapıyı kapatarak evden çıktı. Bu sırada D.S., komşusu E.Y. ile bir süre parkta oturdu. D.S.’nin yanından ayrılıp evine giden E.Y., koşarak binadan çıkıp, ‘hırsız var yakalayın’ diye bağırarak üç kadını gösterdi. Bunu gören D.S., hemen evine giderek paralarını kontrol etti. Şahıs yaptığı incelemelerde, portmantosu içinde bulunan bin 500 TL’nin olmadığını fark etti. Şahıslar polis ekiplerine durumu anlatarak şikayetçi oldu.
Bunun üzerine çevrede çalışmalarına başlayan polis ekipleri, 3 şüpheliden birisi olan Z.U.’yu (22) yakaladı. Şüpheli üzerinde yapılan arama çalışmalarında bin 245 TL paraya rastlandı. Polis ekipleri Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile D.S.’ye bin 100 TL’yi iade etti.
Şüpheli hakkında işlem başlatılırken, polis ekipleri olayla alakalı çalışmalarını sürdürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.