Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Park cinayetinin şüphelileri adliyede

Eskişehir’de 19 Ağustos sabahı parkta bulunan cesedin ardından gözaltına alınan cinayet şüphelileri bugün adliyeye çıkarıldı.Şirintepe Mahallesi Saracoğlu Sokak’ta bulunan Havacılık Parkı yakınlarından 19 Ağustos sabahı geçen bir...

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2017 14:09
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2017 14:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Park cinayetinin şüphelileri adliyede

Eskişehir’de 19 Ağustos sabahı parkta bulunan cesedin ardından gözaltına alınan cinayet şüphelileri bugün adliyeye çıkarıldı.

Şirintepe Mahallesi Saracoğlu Sokak’ta bulunan Havacılık Parkı yakınlarından 19 Ağustos sabahı geçen bir kişi, yerde yatan bir şahıs görmüştü. Hareket etmeyen şahsın durumundan şüphelenen kişi, hemen polis ekiplerini aramıştı. Olay yerine gelen ekipler, cesedin 62 yaşındaki Selamı Turfan’a ait olduğunu belirlemişti. Emekli memur olduğu öğrenilen, yüzünün ve vücudunun bazı yerlerinde darp ve kesici alet izlerine rastlanan ceset, olay yerindeki incelemelerin ardından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi morguna kaldırılmıştı. Konuyla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, pazar günü 4 kişiyi gözaltına almıştı. Yapılan operasyonda cinayet şüphelisi bir kişi daha gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüphelilerden Kenan E.’nin annesinin, öldürülen Selami Turfan’ın evinde kiracı olarak oturduğu ve eksik depozitodan dolayı tartışmanın yaşandığı öğrenildi. Tartışmanın ardından Kenan E., arkadaşları Fatih Ş. ve Mustafa G.’yi de alarak Selami Turfan’ın evine görüşmeye gitti. Olayın büyümesi üzerine Selami Tufan’a bıçak ve yumrukla saldırıda bulunuldu. Tufan’ı bir otomobil ile bir eve götüren şüpheliler, yaşlı adamın ayılmaması üzerine parka getirerek olay yerinden kaçtılar.

Sorgulamaları tamamlanan Kenan E., Fatih Ş., Mustafa G. ile cinayet zanlılarının saklanmasına yardım eden Mesut K. ve Kadir A. bugün adliyeye sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.