Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Paranız FETÖ’ye karşıtı" yalanına inandı, 80 bin TL dolandırıldı

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde İ.E. isimli şahsı arayarak kendisini komiser olarak tanıtan bir kişi, FETÖ soruşturması bahanesiyle İ.E.’yi 80 bin lira dolandırdı.Edinilen bilgiye göre, İ.E. isimli vatandaşı arayan ve kendisini Komiser...

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2016 17:42
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2016 17:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde İ.E. isimli şahsı arayarak kendisini komiser olarak tanıtan bir kişi, FETÖ soruşturması bahanesiyle İ.E.’yi 80 bin lira dolandırdı.
Edinilen bilgiye göre, İ.E. isimli vatandaşı arayan ve kendisini Komiser Mustafa olarak tanıtan kişi, İ.E.’ye FETÖ ile ilgili bir takip yaptıklarını, bankada bulunan parasını bankada çalışan ve örgüte üye olan bir kişinin kullandığını ve hesabının dondurulduğunu söyledi.
Kendisini arayan kişinin bankaya gidip parasını çekmesini istediği İ.E., bankadaki 80 bin lirasını kendisine verilen başka bir bankada hesabı bulunan İ.H.N.K. isimli kişinin hesabına yatırdı.
Daha sonra dolandırıldığını anlayan İ.E., polis merkezine giderek şikayetçi oldu. İ.H.N.K. isimli kişinin Gaziantep’te ikamet ettiği belirlendi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.