Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Paralel Yapı Şüphelileri Ağlama Duvarı Önünde

İzmir’de, Fethullah Gülen’in yeğeninin de aralarında bulunduğu paralel yapı operasyonunda, 32 şüpheliden bazılarının İsrail’deki Ağlama Duvarı önü ile Vatikan’da hatıra fotoğrafı çektirdiği ortaya çıktı.İzmir Emniyet Müdürlüğüne...

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2016 17:02
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2016 17:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’de, Fethullah Gülen’in yeğeninin de aralarında bulunduğu paralel yapı operasyonunda, 32 şüpheliden bazılarının İsrail’deki Ağlama Duvarı önü ile Vatikan’da hatıra fotoğrafı çektirdiği ortaya çıktı.
İzmir Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin İzmir ve çeşitli illerde düzenlediği Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) Paralel Devlet Yapılanması (PDY) operasyonunda, aralarında Fethullah Gülen’in yeğeninin de bulunduğu gözaltı sayısı 32’ye çıktı. Operasyonda gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki sorguları devam ederken, emniyet güçleri şüphelilerin bilgisayarlarında çarpıcı fotoğraflara ulaştı.
HİMMET PARALARIYLA İSRAİL’E GEZİ Mİ DÜZENLEDİLER
Bergama ilçesinde gözaltına alınan ve örgüte üye oldukları iddia edilen şüphelilerin, himmet paralarıyla Hıristiyanlığın ve Yahudiliğin merkezi halindeki çeşitli ülkelere özel geziler düzenlediği öne sürüldü. Bu iddialara yönelik ise İsrail’deki Ağlama Duvarı önünde şüphelilerin fotoğrafları ortaya çıktı. Ayrıca şüphelilerin Hıristiyanlığın merkezi olarak bilinen Vatikan’da da fotoğraf karelerine ulaşıldı.
Gözaltına alınan şüpheliler İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesinde sorguya alındı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.