Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

’Paralel Yapı’ Şüphelileri Adliyeye Sevk Edildi

Antalya merkezli 5 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen ’paralel yapı’ operasyonunda gözaltına alınan 7 şüpheli, adliyeye sevk edildi.Antalya’da aralarında emniyet müdürü, amiri ve polis memurunun da bulunduğu 7 şüpheli, sabah saatlerinde...

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2015 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2015 11:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
’Paralel Yapı’ Şüphelileri Adliyeye Sevk Edildi
Antalya merkezli 5 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen ’paralel yapı’ operasyonunda gözaltına alınan 7 şüpheli, adliyeye sevk edildi.
Antalya’da aralarında emniyet müdürü, amiri ve polis memurunun da bulunduğu 7 şüpheli, sabah saatlerinde sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. Uncalı Sağlık Polikliniğindeki sağlık kontrolü sonrasında polis aracına bindirilen Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanı Yardımcısı M.E, “Bizim tek suçumuz bombacıları yakalamak. PKK ile uğraşmak. Başka hiç bir suçumuz yok” dedi.
Minibüse bindirilen şüpheliler, polis konvoyu nezaretinde ’örgüt kurmak ve yönetmek’, ’evrakta sahtecilik’, ’haberleşmenin gizliliğini ihlal’, ’aleni olmayan konuşmaları dinlemek ve kaydetmek’ suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin ifadelerinin alınmasına başlandığı öğrenildi.
7 şüphelinin bir dönem Fethullah Gülen’in sağ kolu olarak bilinen ve sonradan araları açılan Nurettin Veren de dahil olmak üzere çok sayıda politikacı, gazeteci, profesör, emniyet müdürü ve subayı dinledikleri iddia edilmişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.