Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Paralel Yapı Operasyonunda Gözaltına Alınan 18 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Bursa’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında paralel yapıya yakınlığıyla bilinen bir yemek sanayiinde yapılan incelemelerin ardından düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 18 kişi sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.2015 Nisan ayında FETÖ/PDY...

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2016 09:15
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2016 09:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında paralel yapıya yakınlığıyla bilinen bir yemek sanayiinde yapılan incelemelerin ardından düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 18 kişi sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.
2015 Nisan ayında FETÖ/PDY soruşturması çerçevesinde örgüte yakınlığıyla bilinen Bursa’daki bir hazır yemek sanayiinde yapılan aramalarda ele geçirilen belgeler detaylı olarak incelendi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin Bursa, İzmir, İstanbul ve Balıkesir’de önceden belirlediği adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda, terör örgütü kurmak ve yönetmek, alt yöneticisi olmak, üye olmak ve finans sağlamak suçlarından 18 şüpheli gözaltına alındı. 18 şüpheli, bu sabah saatlerinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünden Bursa Adliyesine sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.