Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Paralel Yapı Operasyonu Kamerada

İstanbul merkezli düzenlenen paralel yapı operasyonu, polis kamerasına yansıdı. Görüntülerde 2014 yılında Maltepe’de bir otomobilde bağış makbuzları, 3 bin 500 kişilik isim listesi ve gayri resmi para transferlerinin not edildiği defterin...

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2016 12:47
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2016 12:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul merkezli düzenlenen paralel yapı operasyonu, polis kamerasına yansıdı. Görüntülerde 2014 yılında Maltepe’de bir otomobilde bağış makbuzları, 3 bin 500 kişilik isim listesi ve gayri resmi para transferlerinin not edildiği defterin ele geçirilmesi ve dün gerçekleştirilen operasyon yer alıyor.
2014 yılında paralel yapı üyelerinin Maltepe’de üs olarak kullandıkları iddia edilen restorandan belge ve suç delilleri kaçıracağı ihbarı üzerine İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından çalışma başlatılmıştı. Çalışma kapsamında 2014 yılında restoran çevresinde şüpheli bir aracı durdurarak arama yapan polis ekipleri, 3 bin 500 kişilik isim listesi, bağış makbuzları ve gayri resmi para transferlerinin not edildiği defter ele geçirmişti. Konuyla ilgili çalışma başlatan polis, dün belirlenen adreslere operasyon düzenleyerek 35 kişiyi gözaltına aldı. Polisin paralel yapı operasyonuna ilişkin aramaları kameralara da yansıdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.