Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pamukova’dan Bilecik’e Kadar Sahte Para Veren Aracı Takip Etti

Sakarya’nın Pamukova ilçesinde bir büfeden alışveriş yapıp sahte para vererek otomobili ile kaçan şahıs Bilecik’te yakalandı.İddialara göre, İstanbul’dan yola çıkan 34 ZT 8676 plakalı otomobil sürücü Yusuf Dal, Pamukova’ya geldiği...

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2016 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2016 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Pamukova’dan Bilecik’e Kadar Sahte Para Veren Aracı Takip Etti
Sakarya’nın Pamukova ilçesinde bir büfeden alışveriş yapıp sahte para vererek otomobili ile kaçan şahıs Bilecik’te yakalandı.
İddialara göre, İstanbul’dan yola çıkan 34 ZT 8676 plakalı otomobil sürücü Yusuf Dal, Pamukova’ya geldiği esnada bir büfeden yanındaki 3’ü bayan 4 arkadaşı ile alışveriş yaptı. Büfeciye 50 TL para uzatan 5 arkadaş, büfecinin parayı sahte olduğunu anlamasına üzerine olay yerinden kaçtılar. Büfeci hemen kardeşine ve jandarmaya haber vermesi üzerine ekipler aracı takibe aldı. Bu esnada büfe sahibinin kardeşi de kendi aracıyla sahte para veren otomobili takip etti. Bu takip esnasında Osmaneli trafik ekiplerinin dur ihbarına uymayan araç, Bilecik’in Küplü köy kavşağında Bölge Trafik Şubesi ekipleri tarafından yolu kesilmek suretiyle durduruldu. Araç ve içindekiler Pamukova Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edilirken, araçta bulunanların çeşitli suçlardan sabıkası çıktı ortaya çıktı.
Öte yandan şüphelilerin, takip sırasında otomobilde bulunan diğer sahte paraları yollara fırlattıkları iddia edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.