Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pakistan uyruklu işçi ahşap plakaların altında kalarak can verdi

Sancaktepe’de raf atölyesinde yaşanan iş kazasında, Pakistan uyruklu bir işçi, çok sayıdaki ahşap plakaların üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybetti.Yunus Emre Mahallesi Vadi Sokak’ta bulunan raf atölyesinde saat 16.00 sıralarında inanılmaz...

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2016 18:24
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2016 18:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sancaktepe’de raf atölyesinde yaşanan iş kazasında, Pakistan uyruklu bir işçi, çok sayıdaki ahşap plakaların üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
Yunus Emre Mahallesi Vadi Sokak’ta bulunan raf atölyesinde saat 16.00 sıralarında inanılmaz bir kaza yaşandı. Atölyede günlük işlerle çalışarak geçimini sağlayan Mukadder Ali (30) isimli Pakistan vatandaşı, ahşap plakaları taşımaya başladı. Çalışma sırasında çok sayıda ahşap plaka, Mukadder Ali’nin üzerine düştü. Talihsiz işçi, plakaların altında kalarak hayatını kaybetti.
Yaşanan kazanın ardından olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Mukadder Ali’nin hayatını kaybettiği tespit edildi. Polis ise olay yerinde inceleme yaparak, olayla ilgili soruşturma başlattı. Mukadder Ali’nin cenazesi, incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.