Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özlem Ü.: “Eşim Benim Yüzümden İntihar Etmedi”

Ordu’nun Ünye ilçesinde 2 hafta önce evlenen 33 yaşındaki Hüseyin Ü.’nün eşi 39 yaşındaki Özlem Ü., eşinin intiharına kendisinin sebep olmadığını söyledi.Ordu’nun Ünye ilçesinde kalorifer tesisatçılığı yapan ve 2 hafta önce...

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2016 17:56
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2016 17:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ordu’nun Ünye ilçesinde 2 hafta önce evlenen 33 yaşındaki Hüseyin Ü.’nün eşi 39 yaşındaki Özlem Ü., eşinin intiharına kendisinin sebep olmadığını söyledi.
Ordu’nun Ünye ilçesinde kalorifer tesisatçılığı yapan ve 2 hafta önce Özlem Ü. ile evlenen Hüseyin Ü.’nün intihar ettiği gün ailesini ikna etmeye çalıştığı ve başarısız olup bunalıma girince intihar ettiği ileri sürülmüştü. Özlem Ü., eşi Hüseyin Ü. ile 3 ay önce dini nikah yaptıklarını, iki hafta önce de kendisiyle resmi nikahla evlendiğini belirterek, aralarında herhangi bir ailevi geçimsizlik yaşanmadığını söyledi. Eşinin kendisini çok sevdiğini, ailesine kendisini kabullendirmekte zorlandığını, bu nedenle de bunalıma girdiğini iddia eden Özlem Ü. “Savcılığa olayla ilgili zaten ifade verdim. Haberlere yansıdığı gibi aramızda ailevi geçimsizlikte yoktu. Eşim beni hep sevdiğini söylerdi. Tek istediği benimle evlenmekti. 10 yıl önce beni rüyasında görmüş, beni görünce nasibim bu demiş. 10 yıl sonra beni tanıdı, onun rüyadaki gördüğü kadındım. Yaşı küçük olduğu için onunla asla evlenmek istemiyordum. Bana âşık olmuştu, onu kendimden uzaklaştırmak için her şeyi yaptım. Bir türlü benden vazgeçmedi, sevgisi her geçen gün daha da arttı. 2 yıldır kendisiyle tanışıyordum, 3 ay önce dini nikâhla, 12 gün önce resmi nikâhla evlendik. Daha önce benimle evlenmek istedi, ben kabul etmeyince intihara teşebbüs etmişti. Evlendikten sonra da aramızda ailevi geçimsizlik yoktu. Sadece beni ailesine kabul ettiremediği için bunalıma girdi. Bana son görüştüğümüzde dahi beni sevdiğini söylediği mesajlar gönderdi. Bu mesajları savcılık ile de paylaştım, hepsi bende mevcut. Sonra da intihar ettiği bilgisini aldım, çok üzüldüm. Bildiklerimi savcılığa da anlattım. Kesinlikle aramızda ailevi geçimsizlik yoktu, beni çok seviyordu” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.