Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özgür Radyo kapatıldı

OHAL kapsamında Kanun Hükmünde Kararnameye dayanılarak 12 televizyon ve 11 radyonun yayını durduruldu. Yayını durdurulan radyolardan olan Özgür Radyo binası yetkililer tarafından kapatılırken, 16 radyo çalışanı göz altına alındı.OHAL...

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2016 16:41
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2016 16:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
OHAL kapsamında Kanun Hükmünde Kararnameye dayanılarak 12 televizyon ve 11 radyonun yayını durduruldu. Yayını durdurulan radyolardan olan Özgür Radyo binası yetkililer tarafından kapatılırken, 16 radyo çalışanı göz altına alındı.
OHAL kapsamında Kanun Hükmünde Kararnameye dayanılarak 12 televizyon 11 radyonun yayını durdurulmuştu. Kadıköy Acıbadem Şamfıstığı Sokak’ta bulunan Özgür Radyo binasına saat 15.00 sıralarında maliyeden ve RTÜK’ten yetkililer geldi. Yunus polisleri, TEM polisleri ve çevik kuvvet ekipleri bina çevresinde önlem aldı. Daha sonra binaya giren polis ekipleri içeride yapılan incelemelerin ardından radyoda çalışan 16 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahıslar emniyete götürülürken, Özgür Radyo’nun Çamlıca’daki anten işlevine son verilerek radyo kapatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.