Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özgecan’ın Katilinin Babası Yoğun Bakımdan Çıktı

Adana’da cezaevinde uğradıkları silahlı saldırıda ölen Özgecan Aslan’ın katili Ahmet Suphi Altındöken’in olay sırasında yaralanarak hastaneye kaldırılan babası Necmettin Altındöken, 11 gün sonra yoğun bakımdan çıktı.Adana F Tipi...

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2016 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2016 11:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da cezaevinde uğradıkları silahlı saldırıda ölen Özgecan Aslan’ın katili Ahmet Suphi Altındöken’in olay sırasında yaralanarak hastaneye kaldırılan babası Necmettin Altındöken, 11 gün sonra yoğun bakımdan çıktı.
Adana F Tipi Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumu’nda 11 Nisan 2016 tarihinde hükümlü G.A., hücrede Ahmet Suphi Altındöken’i vurmuş, babası Necmettin Altındöken de oğlunu korumak isterken karnı ve kalçasından yaralanmıştı. Oğul Altındöken kaldırıldığı Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetmişti. Baba Altındöken’in ise hastanedeki tedavisi devam ediyor.
Necmettin Altındöken olaydan 11 gün sonra yoğun bakım ünitesinden çıkartılarak servise alındı. Altındöken’in birkaç gün serviste kaldıktan sonra taburcu olup ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasını çekmek üzere cezaevine götürüleceği ancak Kürkçüler Cezaevi yerine başka bir cezaevine nakil edileceği öğrenildi.
Bu arada olayla ilgili G.A. ile birlikte 1’i kadın, 1’i tutuklu, 1’i gardiyan 2’si hükümlü olmak üzere 6 kişi tutuklanmış, çok sayıda gardiyanın ifadesine başvurulmuştu.
Ahmet Suphi Altındöken’in cenazesi ise belediyelerin mezar yeri vermemesi ve vatandaşların tepkisi sonucu olaydan 5 gün sonra gece yarısı kimsenin bilmediği bir mezara defnedilmişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.