Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel)Sultanbeyli’de motosiklet hırsızları yakalandı

İSTANBUL (İHA) – İstanbul Sultanbeyli’de motosiklet hırsızlığı yapan 5 şahıs yakalandı. Şüphelilerle birlikte 9 adet motosiklet, 3 adet çalıntı motor plakası, 1 adet pompalı tüfek, motor anahtarları ve bir miktar uyuşturucu ele geçirildi.Edinilen...

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2016 08:36
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2016 08:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İSTANBUL (İHA) – İstanbul Sultanbeyli’de motosiklet hırsızlığı yapan 5 şahıs yakalandı. Şüphelilerle birlikte 9 adet motosiklet, 3 adet çalıntı motor plakası, 1 adet pompalı tüfek, motor anahtarları ve bir miktar uyuşturucu ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Sultanbeyli Asayiş Büro Amirliği polisleri şüphelendikleri bir aracı takibe aldı. Bir süre aracı takip eden polis ekipleri araçta yaptıkları aramada bir miktar esrar ele geçirirken, araç sürücüsü V.O.’yu gözaltına aldı.
Sürücü V.O.’nun motosiklet dükkanında da incelemelerde bulunan polis ekipleri, burada da bir adet pompalı tüfek, 9 adet fişek, 3 adet çalıntı motor plakası, demir makası, 4 adet motor kontak parçası, motor anahtarları ve bir miktar uyuşturucu ele geçirdi. Olayla ilgili kapsamlı bir çalışma başlatan polis ekipleri, ilk olarak V.O.’nun birlikte çalıştığı B.N.’ye ulaştı. Polis ekipleri tarafından ifadesi alınan B.N.’nin V.O ile birlikte çalıştığı ve motosiklet çaldıkları tespit edildi. Çalıntı motosiklet ve motosiklet parçalarını ise V.E., N.K. ve C.K.’nin satın alarak piyasaya sürdüğünü belirleyen Sultanbeyli Asayiş Büro Amirliği ekipleri diğer 3 şüpheliyi de yakalayarak Şehit Beyazıt Çeken Polis Merkezi Amirliğine getirdi. Toplam 5 kişinin gözaltına alındığı soruşturma kapsamında 9 adet çalıntı motosiklet ele geçirildi. Ele geçirilen motosikletler Sultanbeyli Yediemin otoparkına götürülürken, şüpheliler buradaki ilk sorgularının ardından Gayrettepe’de bulunan Oto Hırsızlık Büro Amirliğine sevk edildi.
Şahıslar, basın mensuplarının sorularına "Biz yapmadık" diyerek suçlamaları reddetti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.