Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel) Önce Tecavüz Edilen Ardından Dayak Yiyen O Çocuk Konuştu

İzmir’in Menderes ilçesinde, babasının arkadaşı tarafından tecavüze uğradığını öne süren ve öldüresiye dayak yiyen 15 yaşındaki çocuğun ve ailesinin anlattıkları kan dondurdu. Darp edilmesinin ardından hayata tutunan K.Ç., ’Eğer...

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2016 09:13
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2016 09:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’in Menderes ilçesinde, babasının arkadaşı tarafından tecavüze uğradığını öne süren ve öldüresiye dayak yiyen 15 yaşındaki çocuğun ve ailesinin anlattıkları kan dondurdu. Darp edilmesinin ardından hayata tutunan K.Ç., ’Eğer bu yaşadıklarım seninle benim aramızda kalmazsa seni öldürürüm’ diyerek tehdit edildiğini iddia ederken, babası Ahmet Ç. ise ’Adalet istiyorum’ diyerek yaşananlara tepki gösterdi.
Olay, Menderes ilçesinde 2013 yılında yaşandı. İddialara göre, o zamanlar 13 yaşında olan K.Ç., babasının arkadaşı olan ve aynı mahallede oturan M.K.’nın cinsel istismarına ve tecavüzüne maruz kaldı. Akıllara durgunluk veren olay, K.Ç.’nin durumu öğretmenlerine anlatmasıyla ortaya çıktı. Öğretmen vasıtasıyla durumu öğrenen baba Ahmet Ç. (59) ise savcılığa suç duyurusunda bulundu. Gözaltına alınan M.K., daha sonra tutuksuz yargılanmak üzere mahkemece serbest kaldı. İki yılı aşkın bir süredir devam eden davada şuana kadar bir sonuç alınamadı. K.Ç., yaklaşık iki hafta önce tecavüz ettiğini öne sürdüğü M.K. ve ailesinden öldüresiye dayak yedi. Bu anlar saniye saniye çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı. Yaklaşık bir hafta komada yatan ve hastanede ölüm kalım mücadelesi veren K.Ç.’nin yüzünde ve vücudunun bazı noktalarında şişlik ve izler olduğu görüldü.
AİLE SERBEST BIRAKILMASINA ÖFKELİ
Öte yandan 15 yaşındaki K.Ç.’nin ailesi ilk kez İhlas Haber Ajansı (İHA)’na konuştu. Menderes ilçesinde yaşayan ve çiftçilikle geçinen aile, olayın ardından eve kapandı. Gün yüzü görmeyen aile, şüphelinin serbest bırakılmasına ’Adalet istiyoruz’ diyerek isyan etti.
"BİZ SENİNLE BİRLİKTE OLDUK"
K.Ç., üç yıl önce yaşanan olayı güçlükle anlattı. Okulunu bırakmak zorunda kaldığını söyleyen K.Ç, olaydan sonra tehdit edildiğini öne sürerek şunları söyledi: "Kuşadası tarafına gittik, Kuşadası’nda bir tur attık işte çarşıda. Yolda da içmiştik zaten arabada uykuya kalmışım. O da yanıma yatmış. Kızdım, ‘sen benim bacaklarımı elliyorsun’ dedim. Arabadan indim biraz tartıştık falan. Otelde beni oğlu olarak gösterdi. Yukarı çıktık işte odaya. Sonra ben uyumuştum çok fazla bir şey hatırlamıyorum. Sabah kalktığında kendisi duştan çıkmıştı. Bana ‘günaydın’ dedi. Ben de şaşırdım. Bana ‘dün gece çok iyi bir gece yaşattın’ dedi. Ne dediğini anlamıyordum başım çatlıyordu. Sonra arabaya bindik otelden çıktık. Yolda beni tehdit ediyordu. ‘Eğer bu yaşadıklarım senle benim aramızda kalmazsa seni öldürürüm’ dedi. ‘Yaşatmam seni, Özdere’de dolaşamazsın. Seni gebertiriz. Aileni gebertiriz. İki üç ay bana tecavüz etti."
İDDİALARA GÖRE TECAVÜZ ANLARINI VİDEOYA ÇEKMİŞ
K.Ç., tecavüz anlarının M.K. tarafından kameraya alındığını ileri sürdü. Korktuğunu ve kimseye bir şey söyleyemediğini ifade eden 15 yaşındaki genç, sözlerine şöyle devam etti:
"Psikolojim bozuldu. Derslere odaklanamıyordum. Çoğu zaman ağlıyordum. Anlatmaya çok ihtiyacım vardı. Sürekli içim içimi yiyordu üzülüyordum. Tehditlerinden korkuyordum ve belki bana yardım edebilir diyerek rehber öğretmenime anlattım. Özellikle videodan çok korkuyordum. Yani ben çırılçıplaktım üzerimde hiçbir şey yoktu. Bir sürü video vardı. Bununla tehdit ediyordu. ‘Herkese izletirim’ demişti."
BABADAN TEK KELİME: "ADALET İSTİYORUM"
K.Ç.nin babası Ahmet Ç.’nin de kelimeler boğazında düğümlendi. Olaya güçlükle değinen Ahmet Ç., bir kaç kez darp edildiğini ileri sürdü. Ahmet Ç., "Adalet istiyorum. Bir benim çocuğum değil bin çocuk var. Yazık değil mi?" dedi.
"HAYATINI KARARTILAR"
Anne Filiz Ç. (41) ise olaylar nedeniyle çocuğunun psikolojisinin bozulduğunu belirterek şunları söyledi: "Hayatını kararttılar, Allah onlarınkini de karartsın." Filiz Ç., oğlunun çok çalışkan olduğunu belirterek "Biz tutuklanmasını çok istiyoruz. Biz yeteri kadar yıprandık. Bıktık artık davalardan maddi manevi. Benim çocuğum öyle bir çocuk değildi. Akıllıydı. Hiçbir şeye zarar vermezdi. Hayatını kararttılar Allah onlarınkini de karartsın."
DAYAK ANLARINDA KARDEŞİ DE SON ANDA KURTULDU
K.Ç.’nin kardeşi İsmail Ç. (14)’nin de ağabeyinin darp edildiği anlarda yanındaydı. Sopayla yapılan saldırıdan kaçarak kurtulan İsmail Ç., olayı dehşet dolu şu sözlerle anlattı:
"Babamı dövmelerinden, ağabeyimi dövmelerinden küfürlerinden ben okula bile gidemedim. Karısı tehditler ediyordu, ağabeyi dövdüler sıra bendeymiş. O anda bende kavga esnasında kaçtım. Ambulansı ve jandarmayı aradım. Ağabeyim ben gittiğimde kanlar içerisinde yatıyordu. Korktum o an psikolojim bozuldu. Ben öldürseler iyi. Babama, anneme tehditler. Adalet istiyoruz. Bu davayı bir türlü bitiremediler. Biz bıktık. Bu dava yüzünden babam o kadar kredi çekti, onlara paramız gitti. Bir an önce bu davanın sonuçlanmasını istiyorum."
Sürekli karşı taraftan darp edildiğini iddia eden aile ise devlet büyüklerine çağrıda bulundu. Hayati tehlikesinin bulunduğunu dile getiren aile, koruma talep etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.