Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özel okulun kasasını boşalttılar

Düzce’nin Çilimli ilçesinde özel okula giren 4 şahıs, okul müdürünün odasındaki kasadan nakit para ile çekleri çaldı. Jandarma tarafından yakalanan 4 kişiden 2’si tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, Çilimli ilçesi Topçular Mahallesinde...

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2016 16:32
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2016 16:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Düzce’nin Çilimli ilçesinde özel okula giren 4 şahıs, okul müdürünün odasındaki kasadan nakit para ile çekleri çaldı. Jandarma tarafından yakalanan 4 kişiden 2’si tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Çilimli ilçesi Topçular Mahallesinde bulunan bir özel okula giren 4 kişi, okul müdürünün odasında bulunan kasayı açarak içerisinde bulunan yaklaşık 18 bin TL nakit para ile yaklaşık 300 bin TL değerinde çekleri aldı. Olayın ardından zanlılar okuldaki güvenlik kameralarını etkisiz hale getirerek kayıtların bulunduğu kasayı sökerek götürdü.
Çilimli İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, okul çevresindeki güvenlik kameraları incelemelerinde hırsızlık olayını 15 ile 16 yaşlarında M.I., M.T., İ.Y. K. ve B.Ç.’nin gerçekleştirdiğini tespit etti.
Kimlikleri tespit edilen 4 kişi jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Hırsızlık zanlılarından M.I. ve M.T. çıkarıldıkları mahkemece serbest kalırken, İ.Y.K. ve B.Ç. ise tutuklanarak Çilimli T Tipi cezaevine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.