Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(ÖZEL) Kartal’da güpegündüz evlere giren hırsızlar kamerada

İSTANBUL (İHA) – İstanbul Kartal’da güpegündüz bir eve giren hırsızlar güvenlik kameralarına yakalandı. Evden çaldıkları bir miktar para, ziynet eşyası ve dizüstü bilgisayarla kayıplara karışan hırsızların rahat tavırları görenleri...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2016 09:27
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2016 09:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İSTANBUL (İHA) – İstanbul Kartal’da güpegündüz bir eve giren hırsızlar güvenlik kameralarına yakalandı. Evden çaldıkları bir miktar para, ziynet eşyası ve dizüstü bilgisayarla kayıplara karışan hırsızların rahat tavırları görenleri şaşırttı.
İstanbul Kartal Atalar Mahallesi Meriç Sokakta dün saat 16.00 sıralarında meydana gelen olayda, 2 şahıs bir apartmanın önüne geldi. Önce etrafı kontrol eden ve kimsenin olmadığından emin olunca kapıyı zorlamaya başlayan hırsızlar daha sonra girdikleri bir evden, 950 TL para, ziynet eşyası ve dizüstü bilgisayar çaldı. Güpegündüz yapılan hırsızlık güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.
Kameralara yansıyan görüntülerde, kapı önüne gelen iki şahıs kapıyı zorlayarak açıyor. Şahıslar daha sonra merdivenlere yöneliyor. Hırsızlardan bir tanesinin eliyle yüzünü kapattığı görülüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.