Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Zeytinburnu’nda tramvay ile polis aracı çarpıştı

İstanbul Zeytinburnu’nda, tramvay ile ışıklardan karşıya geçmek isteyen polis aracı çarpıştı. Bir polis memurunun hafif yaralandığı kaza nedeniyle tramvay seferleri de yaklaşık 1 saat durdu.Edinilen bilgilere göre, Kabataş-Bağcılar...

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2017 10:25
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2017 10:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
(Özel Haber) Zeytinburnu’nda tramvay ile polis aracı çarpıştı

İstanbul Zeytinburnu’nda, tramvay ile ışıklardan karşıya geçmek isteyen polis aracı çarpıştı. Bir polis memurunun hafif yaralandığı kaza nedeniyle tramvay seferleri de yaklaşık 1 saat durdu.

Edinilen bilgilere göre, Kabataş-Bağcılar hattında sefer yapan tramvay, Cevizlibağ’da yolun karşısına geçmeye çalışan polis aracıyla çarpıştı. Akşam saat 21.00 sıralarında meydana gelen kazada şans eseri hayatını kaybeden olmazken, bir polis memuru hafif yaralandı. Kaza nedeniyle yaklaşık 1 saat boyunca Kabataş - Bağcılar tramvay seferleri durdu, trafikte de araç kuyrukları oluştu. Olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edilirken, tramvayın içinde bulunan yolcular tahliye edildi. Yolcular, Cevizlibağ tramvay durağına doğru yaya olarak yürüyerek, buradan başka araçlara bindirildi.

Kaza yapan polis aracında bulunan hırsızlık şüphelisi erkek şahıs A.K. ise olay yerine gelen bir diğer polis aracına aktarılarak Merkezefendi Polis Merkezi’ne götürüldü. Tramvay ve trafik ışıklarının arasına sıkışan polis aracı uzun uğraşların ardından çıkarıldı ve çekiciye kondu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.