Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Yollarda bayram tedbirleri

9 günlük bayram tatili arefesinde yollarda yaşanacak olumsuzlukların engellemek için jandarma ve polis ekipleri uygulamalarını arttırdı. Jandarmanın özel eğitimli köpekleri durdurulan araçlarda arama yaptı.9 günlük bayram tatili arefesinde...

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2016 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2016 17:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
9 günlük bayram tatili arefesinde yollarda yaşanacak olumsuzlukların engellemek için jandarma ve polis ekipleri uygulamalarını arttırdı. Jandarmanın özel eğitimli köpekleri durdurulan araçlarda arama yaptı.
9 günlük bayram tatili arefesinde polis ve jandarma ekipleri yollarda yaşanacak olumsuzluklara karşı tedbirlerini arttırdı. Tuzla’da otoyolda bulunan uygulama noktasında polis ve jandarma ortak çalışmayla özel eğitimli köpeklerle uygulama yaptı.
Bayram öncesi Tuzla İlçe Emniyet müdürlüğü ekiplei ve İstanbul İl jandarma ekipleri otoyolda ortak olarak uygulama yaptı. Yapılan uygulamada jandarmanın özel eğitimli narkotik köpekleri de kullanıldı. E-5 otoyolu Tuzla girişinde tek tek araçları durduran jandarma ve polis ekipleri kimlik kontrolü yaptı. Daha sonra araçlarda bulunan çantaları ve araçları hassas burunlu köpeklerle aradı. Jandarma ve polisin uygulamaları bayram boyunca devam edecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.