Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Yılbaşı öncesi Beyoğlu’nda sahte içki denetimi

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Ekipleri, yaklaşan yılbaşı öncesi kaçak ve sahte içki uygulaması yaptı. Esnafa işbirliği çağrısı yapan polis, esnaftan kaçak ve sahte içki satmak isteyenleri ihbar etmelerini...

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2016 09:08
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2016 09:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Ekipleri, yaklaşan yılbaşı öncesi kaçak ve sahte içki uygulaması yaptı. Esnafa işbirliği çağrısı yapan polis, esnaftan kaçak ve sahte içki satmak isteyenleri ihbar etmelerini istedi.
Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri yılbaşının yaklaşması nedeniyle harekete geçti. Yılbaşında İstanbul’un en çok ziyaret edilen ilçeleri arasında bulunan Beyoğlu’nda polis ekipleri kaçak ve sahte içki denetimi yaptı. Ekipler raflarda ve kolilerde bulunan içkileri kontrol etti. İçki şişelerinin üzerinde bulunan bandrolleri ve tarihlerini inceleyen ekipler tekel bayilerine ruhsat kontrolü yaptı.
Polisten esnafa işbirliği çağrısı
Yılbaşının yaklaşmasıyla kaçak içki ve sahte içki tacirlerinin önüne geçmek isteyen Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri denetimlerini arttı. Beyoğlu’nda tekel bayi işleten esnaflar ise kontrollerden memnun olduklarını belirtti. Polis ekipleri ise esnafa işbirliği çağrısında bulunarak, kendilerine kaçak içki veya sahte içki gelirse ihbarda bulunmalarını söyledi. “Sizlere kaçak veya sahte alkol gelirse bizleri aramanızı istiyoruz” diyen ekipler esnaflarla ve vatandaşlarla işbirliği içerisinde olmak istediklerini vurguladı. Ekipler yılbaşı nedeniyle kaçak ve sahte içki oranının arttığını belirterek uygulamalarına sık sık devam edeceklerini söyledi.
Esnaf denetimlerden memnun
Dükkanına denetleme yapılan esnaflardan Yücel Ateş, “Böyle kontrollerin yapılması bizi mutlu ediyor. En azından kaçağın engellenmesi açısından iyi bir çalışma. Zaten geliyorlardı böyle denetleme yapıyorlardı. Tabi ki bizim için iyi oluyor” dedi.
Başka bir esnaf Temel Karadeniz ise, “Ben bu denetimlerin olmasından yanayım çünkü böyle olduğu zaman bizimde kafamız rahat oluyor. Ben bu operasyonlardan gayet memnunum. Bu şekilde olursa zaten böyle bir şeye teşebbüs etmezler. Olmasından yanayım” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.