Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Üniversiteli Yağmur Aşırı Hız Kurbanı

Okan Üniversitesi öğrencilerinin içinde bulunduğu otomobil emniyet şeridindeki kamyona çarparak, bariyerlerin dışına savruldu. Feci kazada araçta bulunan genç kız hayatını kaybederken, 2 arkadaşı yaralandı.Kaza, Ankara-İstanbul Otoyolu...

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2015 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2015 16:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Okan Üniversitesi öğrencilerinin içinde bulunduğu otomobil emniyet şeridindeki kamyona çarparak, bariyerlerin dışına savruldu. Feci kazada araçta bulunan genç kız hayatını kaybederken, 2 arkadaşı yaralandı.
Kaza, Ankara-İstanbul Otoyolu Sultanbeyli mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, Okan Üniversitesi’nde okuyan Yağmur Atay (20), N.A ve isminin Eda olduğu öğrenilen arkadaşları, aynı araçla okuldan ayrıldı. 34 Z 1409 plakalı aracı kullanan N.A, araçlara makas atarak ilerlerken emniyet şeridinde duran 07 AZN 56 plakalı kamyonu fark etmedi. Aşırı hızlı olduğu için duramayan araç kamyona arkadan çarparak çelik bariyerlerin dışına savruldu. Savrulmanın etkisi ile araç hurdaya döndü. Kazada araçta bulunan Yağmur Atay hayatını kaybetti. Araçta sıkışan sürücü N.A ise itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. N.A ve yaralı arkadaşı Eda isimli genç kız, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza sonrası hurdaya dönen otomobilin hız kadranı ise 160 kilometrede kaldı. Kazayı haber alıp olay yerine gelen üniversitelilerin yakınları gözyaşlarına boğuldu.
“ÇOK HIZLIYDI, MAKAS ATIYORDU”
Görgü şahidi Ufuk Kuloğlu, “Araç çok hızlı ve sürekli makas atıyordu. Benim sağımdan çok hızlı geçti. Araçlar arasında hızla giderken sağ seride geçti. Emniyet şeridindeki kamyonu görmedi ve çarptı” dedi.
Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.