Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel haber) Tartıştığı şahsı öldüren firari şüpheli teslim olmadan İHA’ya konuştu

Balıkesir’de bir hafta önce işlenen cinayetin firari zanlısı polise teslim oldu. Teslim olmadan dakikalar önce İHA’ya açıklamalarda bulunan zanlı, kendini savunmak için ateş ettiğini söyleyerek, çatışma anını anlattı.Balıkesir’in...

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2016 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2016 11:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Balıkesir’de bir hafta önce işlenen cinayetin firari zanlısı polise teslim oldu. Teslim olmadan dakikalar önce İHA’ya açıklamalarda bulunan zanlı, kendini savunmak için ateş ettiğini söyleyerek, çatışma anını anlattı.
Balıkesir’in Altıeylül ilçesine bağlı Büyük Bostancı kırsal mahallesinde geçen hafta yaşanan olayda D.Ü. ile Z.S. arasında çıkan tartışma kısa sürede kavga dönerken, çıkan silahlı çatışmada Z.S. hayatını kaybetmişti. Yaşanan olayın ardından D.Ü. olay yerinden kaçarken, polis ve jandarma ekiplerince aranıyordu. Yaşanan bu cinayet olayının ardından firari durumda bulunan D.Ü. bir hafta sonra teslim oldu. Geçmişte işlediği suçtan dolayı cezevinde bir buçuk yıl hapis yatan D.Ü. teslim olmadan önce İHA muhabirine ulaşarak açıklamalarda bulunmak istedi. D.Ü., yaşanan olayda kendini savunduğunu ifade ederek, "Yoldaydık, hiç yoktan tartışma çıktı. Arabadan silah alıp üzerime yürüdü. Kaldığım yeri biliyormuş, oraya geldi. 5 kişiydiler, kafama doğru bir el ateş etti. Bende kendimi savunmak için bir el ateş ettim ona. Olay daha fazla büyümesin diye olay yerinden uzaklaştım. Sonradan da öldüğünü öğrendim. Kim olduğunu da bilmiyorum, yolda denk geldi tartıştık. O bana ateş ettiğinde vurulmuşum, başımdan yaralandım, yaram iyileşsin diye bekledim. Şimdi de teslim olacağım. İlk önce o ateş etti, bende kendimi savunmak için ateş ettim" dedi.
D.Ü. daha sonra kendini ihbar ettiği yere gelen polislere, olayda kullandığı tüfek ile birlikte teslim oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.