Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Taksim’de “Canlı Bombayım” Diye Bağırdı Gözaltına Alındı

Beyoğlu Taksim’de elinde el çantası ve poşet olan bir şahıs, sokak ortasında “Canlı bombayım” deyince, çevredeki vatandaşlar büyük panik yaşadı. Vatandaşların durumu polise bildirmesi üzerine şahıs, polis tarafından gözaltına...

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2016 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2016 14:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beyoğlu Taksim’de elinde el çantası ve poşet olan bir şahıs, sokak ortasında “Canlı bombayım” deyince, çevredeki vatandaşlar büyük panik yaşadı. Vatandaşların durumu polise bildirmesi üzerine şahıs, polis tarafından gözaltına alındı. Vatandaşlar ise duruma tepki gösterdi.
Beyoğlu Taksim İstiklal Caddesi üzerinde yaşanan canlı bomba saldırısı sonrası incelemeler sürerken, cep telefonu ile konuştuğu sırada bir şahsın bağırarak, “2. canlı bomba benim” demesi paniğe neden oldu. Şahsın telefon konuşmalarını duyan çevredeki esnaf, vakit kaybetmeden durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, şahsı durdurarak üzerinde ve el çantasında arama yaptı. Yapılan arama sonrasında şahısta herhangi bir bulguya rastlanılmazken, şahıs ailevi sorunları olduğunu ileri sürdü. Çevredeki vatandaşlar ise şahsa tepki gösterdi. İncelemelerin ardından şahıs polis tarafından gözaltına alınarak ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.