Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) ’Sahte Polis’ten Şaşırtan Gerekçe

Maltepe’de yakalanan bir şahsın aracından polise ait çok sayıda eşya ele geçirildi. Aracında polis lambaları ve sirenin de takılı olduğu şahıs, ifadesinde sevdiği için polis kılığına girdiğini söyledi.Maltepe Devriye Ekipler Amirliği’ne...

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2016 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2016 15:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Maltepe’de yakalanan bir şahsın aracından polise ait çok sayıda eşya ele geçirildi. Aracında polis lambaları ve sirenin de takılı olduğu şahıs, ifadesinde sevdiği için polis kılığına girdiğini söyledi.
Maltepe Devriye Ekipler Amirliği’ne bağlı ekiplerin durumundan şüphelenerek durdukları bir araçta yaptıkları aramada bir adet pompalı tüfek, bir adet ruhsatsız tabanca ve çok sayıda mermi çıktı. Araç ve şahıs üzerinde yapılan incelemeyi derinleştiren ekipler, yaptıkları detaylı aramada polis yeleği, polis kanallarını dinleyebilen bir telsiz, kelepçe, elektro şok cihazı buldu. Yapılan aramalarda araçta ’çakar’ diye tabir edilen polis lambaları ve anons etmek için megafon ve siren takılı olduğu anlaşıldı. Ercan Ö. isimli şahsın kullandığı araçta bulunan çakar ve sireni gören polis ekipleri şaşkınlıklarını gizleyemedi.
Gözaltına alınan Ercan Ö. isimli şahsın başka suçlardan sabıkası olduğu anlaşılırken, şahsın emniyetteki sorgusunda, ’Sahte polis kimliğine neden girdin" sorusuna, “Sevdiğim için yapıyorum” cevabını verdiği öğrenildi. Zanlı işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.