Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Restoranın Bahçesine Dalan Otomobil Kafeteryayı Savaş Alanına Çevirdi

Beşiktaş’ta bir restoranın bahçesine dalan otomobil kafeteryayı savaş alanına çevirdi. Kaza anı güvenlik kamerasına yansırken olay sırasında kafede kimsenin bulunmaması olası bir faciayı son anda önledi. Kazada yaralanan sürücüyü restoran...

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2016 09:27
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2016 09:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş’ta bir restoranın bahçesine dalan otomobil kafeteryayı savaş alanına çevirdi. Kaza anı güvenlik kamerasına yansırken olay sırasında kafede kimsenin bulunmaması olası bir faciayı son anda önledi. Kazada yaralanan sürücüyü restoran çalışanları ve çevredekiler otomobilden çıkardı.
Alınan bilgiye göre, kaza, Etiler Nispetiye Caddesi üzerinde geçtiğimiz günlerde meydana geldi. İddiaya göre, direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü aracıyla birlikte cadde üzerindeki bir restoranın bahçesine daldı. Kazanın ardından restoran çalışanları ve müşteriler otomobilin yanına koştu. Daha sonra vakit kaybedilmeden yaralı sürücü otomobilden çıkarıldı. Yaralı sürücüye ilk yardımı yine restoran çalışanları ve çevredeki vatandaşlar yaptı. Yaralı sürücü daha sonra olay yerine sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırıldı.
OTOMOBİLİN RESTORAN BAHÇESİNE DALMA ANI KAMERAYA YANSIDI
Kaza, iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, hızla gelen otomobilin bir anda restoran bahçesine daldığı ve bahçedeki masa ve sandalyelerin biranda havada uçuştuğu görülüyor. Kaza sırasında garsonların neye uğradığını şaşırdığı ve olayın ardından sürücünün yanına giderek araçtan çıkardıkları gözlendi.
Öte yandan, kaza esnasında restoran bahçesinde müşterilerin bulunmaması olası bir facianın önüne geçti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.