Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Pitbullu Gasp Çetesi Kamerada

Sultanbeyli’de pitbulllu gasp çetesi, Suriyeli bir kadını pitbulla korkutarak çantasını gasp etti. Gasp anı güvenlik kameralarınca görüntülenirken, üç kişilik çete pitbulla birlikte yakalandı.Edinilen bilgilere göre, olay, 13 Haziran günü...

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2016 08:43
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2016 08:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sultanbeyli’de pitbulllu gasp çetesi, Suriyeli bir kadını pitbulla korkutarak çantasını gasp etti. Gasp anı güvenlik kameralarınca görüntülenirken, üç kişilik çete pitbulla birlikte yakalandı.
Edinilen bilgilere göre, olay, 13 Haziran günü Fatih Mahallesi Fırat Caddesi’nde gece 02.00 sıralarında meydana geldi. Sahur için annesine giden Jumana Hreitani isimli Suriyeli kadını takip eden pitbullu 3 genç, uygun zamanı kollayarak harekete geçti. Kadının yolunu keserek köpek ile tehdit eden 3 gaspçı, içinde telefon ve 750 TL’nin bulunduğu çantayı alarak kayıplara karıştı.
Kadının şikayeti üzerine olayı soruşturan Sultanbeyli Asayiş Büro ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek zanlıları tespit etti. Yapılan operasyonla E. Y. (17), U. E. (17) ve Ç. C. (17) gözaltına alındı. Zanlıların gasp için kullandığı pitbull cinsi köpek de bir süre emniyet müdürlüğünün bahçesinde kaldı. Pitbull daha sonra Sultanbeyli Belediyesi Veterinerlik birimlerine teslim edildi. Zanlılar emniyetteki işlemleri ardından adliyeye sevk edildi.
OLAY ANI KAMERADA
Pitbullu gasp güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıdı. Görüntülerde pitbullu bir genç kadını takip ediyor. Bir süre sonra harekete geçen genç, kadının önünü kesiyor. Bu sırada diğer gençler de koşarak yanlarına geliyor. Çantayı alan gaspçılar daha sonra koşarak olay yerinden uzaklaşıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.