Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Piknik Yolunda Trafik Kazası: 2’si Çocuk 5 Yaralı

Çekmeköy’de aşırı süratli olduğu iddia edilen lüks cip, önce bariyerlere ardından pikniğe gittikleri öğrenilen ailenin bulunduğu otomobile çarptı. Kaza sonucu araçta bulunan 2’si çocuk 5 kişi yaralandı. Yaralılar çevredeki hastanelere...

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2015 18:22
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2015 18:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çekmeköy’de aşırı süratli olduğu iddia edilen lüks cip, önce bariyerlere ardından pikniğe gittikleri öğrenilen ailenin bulunduğu otomobile çarptı. Kaza sonucu araçta bulunan 2’si çocuk 5 kişi yaralandı. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kaza, Çavuşbaşı Caddesi üzerinde saat 16.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, henüz ismi öğrenilemeyen 34 AN 611 plakalı lüks cipin sürücüsü aşırı süratli olduğu için aracının kontrolünü kaybetti. Önce yol kenarındaki bariyerlere çarpan araç savrularak karşı şeritten gelen Cemal Aksu yönetimindeki 34 GEF 32 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonucu Cemal Aksu, S.A., G.A., E.A. ve M.A. isimli 2’si çocuk 5 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Göztepe ve Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanelerine sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı ve tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.
OTOMOBİLDEKİ AİLE PİKNİĞE GİDECEKTİ
Olay yerine gelerek bilgi almaya çalışan Cemal Aksu’nun bir arkadaşı, “Bu aracın sahibi bizim arkadaşımız. Pikniğe geleceğini söylemişti, yanımızdaydı zaten.10-15 dakika oldu yanımızdan ayrılalı. Bu güzergahtan giderken diğer cip karşı taraftan geliyor. Zannediyorum sürati biraz var. Mucurlu yola kaptırmış arabayı ve direksiyon hakimiyetini kaybetmiş. Ve sonuç görüldüğü gibi… Direk üstüne çıkmış zaten” diye konuştu.
Yaralıların otomobilden çıkarılmasına yardımcı olan bir vatandaş ise “Karşıdan araba biraz hızlı geldi. Virajı alamayınca bariyerlere vurdu. Bariyeri de kırdı zaten. Yoldan seyreden diğer arabaya vurdu. Vurulan arabadaki hemen hemen herkes yaralıydı. Biz çıkardık, arkadaşlarla beraber” diye konuştu.
Öte yandan, olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.