Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Patlattıkları çelik kasayı şeftali bahçesine attılar

Bursa’da bir iş yerine giren hırsızlar, çaldıkları kasayı parçalayarak şeftali bahçesine attı.Olay, Yıldırım Yiğitler Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hırsızlar, bir oto yedek parça dükkanına girdi. Ali A’ya ait...

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2016 09:30
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2016 09:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
(Özel Haber) Patlattıkları çelik kasayı şeftali bahçesine attılar
Bursa’da bir iş yerine giren hırsızlar, çaldıkları kasayı parçalayarak şeftali bahçesine attı.
Olay, Yıldırım Yiğitler Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hırsızlar, bir oto yedek parça dükkanına girdi. Ali A’ya ait dükkanın arka korkuluklarını kesen hırsızlar, içeri girerek değerli bir şeyler aradı. Hırsızlar, çelik kasayı açmaya çalıştı. Bundan başarılı olamayan hırsızlar, yaklaşık 200 kilo ağırlığındaki kasayı girdikleri yerden dışarı çıkardı. Kasayı açmak için tenha bir yer arayan hırsızlar, soluğu şeftali bahçelerinde aldı.
Kasayı yanlarında getirdikleri aletlerle açan hırsızlar, içindeki evrakları sağa sola saçarken, yaklaşık bin lira kadar bozuk para, tapu ve 1 adet çeki aldı. Başka bir şey bulamayan hırsızlar, parçaladıkları kasayı bırakarak kayıplara kaçtı.
Dükkana geldiğinde çelik kasanın olmadığını fark eden iş yeri sahibi, gelen telefonla kasasına kısa sürede ulaştı. Kasanın bulunduğu yere giden firma sahibi gözlerine inanamadı. Kasadaki her şeyin etrafa saçılmış olduğunu gören dükkan sahibi, polise haber verdi. Parmak izi, sigara izmariti ve araç tekerinden yola çıkan polis, hırsız ya da hırsızları arıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.