Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Pakistanlı Tırnakçının Para Çalma Görüntüleri Sihirbazlara Taş Çıkarttı

İstanbul’da otellerden ve döviz bürolarından sihirbazları aratmayacak el çabukluğuyla para çalan Pakistan uyruklu bir kişi gözaltına alındı. Zanlının birçok hırsızlık olayı güvenlik kameralarına yansıdı.İstanbul’da turistik bölgelere...

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2016 09:34
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2016 09:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul’da otellerden ve döviz bürolarından sihirbazları aratmayacak el çabukluğuyla para çalan Pakistan uyruklu bir kişi gözaltına alındı. Zanlının birçok hırsızlık olayı güvenlik kameralarına yansıdı.
İstanbul’da turistik bölgelere yakın döviz bürolarını ve otelleri hedef alan Pakistan uyruklu tırnakçı, güvenlik kamerası takibiyle yakayı ele verdi. Bir döviz bürosunun kasasında akşam sayımında açık çıkması sonucunda durumu fark eden iş yeri sahibi, güvenlik kameralarını inceledi. İlk etapta hırsızlık anını kamera görüntülerinde yakalayamayan ve görüntüleri defalarca izleyen iş yeri sahibi, görüntüleri ancak yavaşlatarak izleyince durumu fark etti. İş yeri sahibi durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri, çevrede geniş çaplı güvenlik kamerası tarama çalışması yaptı. Daha sonra güvenlik kamerasına yansıyan Pakistan uyruklu bir kişinin izine ulaştı. Güven timlerinin özenli çalışmaları sonucu yakalanan hırsız, gözaltına alındı.
HIRSIZLIK ANLARI KAMERADA
Güvenlik kameralarına takılan hırsız, önce döviz bürosuna gelerek banko görevlisine döviz almak istediğini söylüyor. Ardından görevlinin kendisine para uzatmasıyla birlikte, el çabukluğu sayesinde deste içerisinden para çalıyor. Rahat tavırlarıyla hiç şüphe çekmeyen şahıs, para çaldığı iş yerlerinden elini kolunu sallaya sallaya çıkıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.