Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(ÖZEL HABER) OTELDE DEHŞET SAÇAN İRANLILAR KAMERADA

Beyoğlu’nda kız arkadaşlarını almak için bir otele gelen 2 İranlı dehşet saçtı. Oteli birbirine katan İranlılar’dan birisi, otel sahibinin hamlesiyle kalbinden bıçaklandı. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.Olay, geçtiğimiz aylarda...

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2015 09:12
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2015 09:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beyoğlu’nda kız arkadaşlarını almak için bir otele gelen 2 İranlı dehşet saçtı. Oteli birbirine katan İranlılar’dan birisi, otel sahibinin hamlesiyle kalbinden bıçaklandı. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, geçtiğimiz aylarda Beyoğlu’nda bulunan bir otelde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bıçaklı 2 İranlı kız arkadaşlarını almak için otele geldi. İranlıların bıçaklı olduklarını fark eden otel çalışanı, kız arkadaşlarını çağırmamakta ısrar etti. Bunun üzerine otel çalışanı ile İranlılar arasına tartışma çıktı. Çalışan, durumu otel sahiplerine bildirdi. Kısa sürede üst kattan inen otel sahipleri ile İranlı şüpheliler arasında arbede çıktı. İranlı, elindeki bıçağı otel sahibine saplamaya çalıştı. Bu sırada otel sahibinin bir anda yaptığı hamleyle İranlı şüpheli kalbinden bıçaklandı.
Çevredeki esnafın ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kalbinden bıçaklanan şüpheli hastaneye kaldırılırken otel sahipleri ve diğer şüpheli Beyoğlu Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
OLAY ANI KAMERADA
2 İranlı şüphelinin dehşet saçtığı anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, İranlı 2 şüpheli otele geliyor. Bıçaklı şüpheliler bir süre resepsiyon çalışanıyla tartışıyor. Çalışan durumu otel sahiplerine bildiriyor. Otel sahipleri üst kattan inerek durma müdahale ediyor. Otel sahipleriyle şüpheliler arasında tartışma yaşanıyor. Bu sırada İranlı elindeki bıçağı masanın üzerine bırakıyor. Dışarıda durumu fark eden esnaftan biri içeri girerek arkası dönük olan şüphelinin üzerine atlayıp İranlıyı etkisiz hale getiriyor. Arkadaşının etkisiz hale getirildiğini fark eden diğer şüpheli masanın üzerindeki bıçağı alıp otel sahibine sağlamaya çalışıyor. Otel sahibi yaptığı hamleyle bıçağı İranlı şüphelinin kalbine saplıyor. Otel sahiplerinden diğeri ise eline girdiği sopayla İranlı şüphelilere vurmaya başlıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.