Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Ortaokul Öğrencisi Ramazan 5 Gündür Kayıp

Nevşehir’de yaşayan Akses ailesi 5 gündür kayıp olan 16 yaşındaki oğulları Ramazan Akses’i arıyor.Nevşehir’de Gazi Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Ramazan Akses 5 Mayıs 2016 tarihinde evden okula gitmek için çıktıktan sonra bir daha...

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2016 10:08
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2016 10:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nevşehir’de yaşayan Akses ailesi 5 gündür kayıp olan 16 yaşındaki oğulları Ramazan Akses’i arıyor.
Nevşehir’de Gazi Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Ramazan Akses 5 Mayıs 2016 tarihinde evden okula gitmek için çıktıktan sonra bir daha dönmedi. Ailenin üç çocuğundan biri olan 16 yaşındaki Ramazan’ı her yerde aradıklarını söyleyen baba İlhami ve anne Meryem Akses, oğullarının bir an önce bulunmasını ve sağ salim kendilerine teslim edilmesini istedi.
Baba İlhami Akses (42), 16 yaşındaki Ramazan’ın 5 gündür kayıp olduğunu söyleyerek, “6 Mayıs sabahında saat 08.30’da evde kahvaltısını yapıyor, çayını içiyor ’okula gidiyorum’ diye evden çıkıyor. Okula da gitmiyor. O gidiş gitti. Beş gündür yavrum yok. Polis karakoluna müracaatta bulunduk, çocuk şubesi her tarafta arıyor" dedi.
İlhami Akses, "Tek edindiğimiz bilgi Antalya ve Kemer civarında olduğu söyleniyor yavrumun. Bir an önce yavrumun bulunmasını istiyorum dayanamıyorum. Artık kaldıramıyorum kurbanınız olayım yavrumu bulun başka bir şey istemiyorum. Yavruma dayanamıyorum bunun acısı beni yakıyor. Evlat acısı hiç bir şeye benzemiyor, kurbanınız olayım yavrumu bulun” diye konuştu.
Oğlu Ramazan’a da seslenen baba İlhami Akses, "Oğlum, yavrum kurban olduğum Ramazan’ım niye gittin oğlum hani bizi seviyordun. Ben seni dövmedim kovmadım bir kötülük yapmadım" diye feryat etti.
Anne Meryem Akses (38) de oğlunun bi ran önce bulunmasını isteyerek, "Çocuğumun bulunmasını istiyorum ben. Sabah saat 08.30’da Cuma günü okula gidiyorum diye evden çıktı. O günden sonra bir daha görmedim. Çocuğumuz bulunmasını ve bana getirilmesini istiyorum başka hiçbir şey istemiyorum” şeklinde konuştu.
Oğlu Ramazan Akses’e de seslenen anne Meryem Akses, “Oğlumu çok özlediğimi söyleyebilirim. Onu çok özledim. Artık dayanamıyorum. Onun için gelmesini istiyorum. Sadece çocuğumu sağ salim bana getirsin başka bir şey istemiyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.