Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Öldürülen Öğretmenin Oğlundan, Seri Katilin Ailesine Çağrı

Tuzla’da Atalay F. tarafından öldürülen tarih öğretmeni Fatma Kayıkci’nin oğlu Bekir Kayıkci, zanlının ailesine çağrıda bulunarak, “Annemin canını aldı. Polise yardım etsinler başka canlar da alabilir” dedi.Tuzla’da Atalay F....

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2016 17:42
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2016 17:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tuzla’da Atalay F. tarafından öldürülen tarih öğretmeni Fatma Kayıkci’nin oğlu Bekir Kayıkci, zanlının ailesine çağrıda bulunarak, “Annemin canını aldı. Polise yardım etsinler başka canlar da alabilir” dedi.
Tuzla’da Atalay F. tarafından öldürülen tarih öğretmeni Fatma Kayıkci’nin oğlu Bekir Kayıkci, seri katilin ailesine çağrıda bulundu. Atalay F.’nin ailesini bile öldürecek potansiyelde olduğunu söyleyen Bekir Kayıkci, “Ailesi ona hasta gözüyle bakıyor. Bu yüzden yardım ediyor olabilir.  Çağrımız polise yardım etsinler. O annemin canını aldı. Başka canlar da alabilir” dedi.
“POLİSE YARDIMCI OLSUNLAR”
Ailenin bugüne kadar hala ortaya çıkıp açıklama yapmamasını yadırgadıklarını ifade eden Bekir Kayıkci, “Sadece kayıp ilanı vermişler. Biz ona katil gözüyle bakıyoruz ki öyle. Ama ailesi ona hasta gözüyle bakıyor. Bu yüzden yardım ediyor olabilir. Ailesi çocuklarının bulunması konusunda polise yardımcı olsun. 3 ölü 1 kayıp var. Ve daha fazlası da olabilir” diye konuştu.
Atalay F.’ye ait olduğu iddia edilen depo hakkında da konuşan Bekir Kayıkci, “Şok olduk. Bizden aldığı maaşla bu deponun kirasını ödeyemez. Ciddi bir şekilde maddi destek aldığını düşünüyoruz. Tek başına olmadığını tahmin ediyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.