Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Okulda Dayak İddiası

Bursa’da, bir okulda müdür muavininin odasına çağırıp darp ettiği iddia edilen 5. sınıf öğrencisi, iç kanama ihtimaline karşı 2 gündür hastanede müşahede altında tutuluyor. Darp raporunun ardından soluğu polis merkezinde alan aile...

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2016 09:44
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2016 09:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
(Özel Haber) Okulda Dayak İddiası
Bursa’da, bir okulda müdür muavininin odasına çağırıp darp ettiği iddia edilen 5. sınıf öğrencisi, iç kanama ihtimaline karşı 2 gündür hastanede müşahede altında tutuluyor. Darp raporunun ardından soluğu polis merkezinde alan aile ise, müdür yardımcısından şikayetçi oldu.
Olay, Yıldırım Değirmenönü Mahallesi’ndeki Necmettin Erbakan İmam Hatip Ortaokulu’nda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 5. sınıf öğrencisi H.İ.A.’yı (11) aynı sınıftaki bir başka arkadaşıyla kavga ederken güvenlik kameralarından izleyen Müdür Yardımcısı Y.Ç. (42), H.İ.A.’yı odasına çağırdı. İddiaya göre, müdür yardımcısı Y.Ç., önce tokat, ardından da tekme atarak öğrenciyi darp etti. Ders arası tuvalete gittiğinde idrarından kan geldiğini fark eden öğrenci, Y.Ç. tarafından evine gönderildi. Annesi Şenay Adanur tarafından Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi’ne götürülen H.İ.A., iç kanama ihtimaline karşı müşahede altına alındı.
2 gündür hastanede yatan oğulları için darp raporu alan aile müdür yardımcısından şikayetçi oldu. Bir süper markette temizlik görevlisi olarak çalışan baba Sıddık Adanur, “Biz çocuklarımızı okula eğitim için yolluyoruz. Dayak için yollamıyoruz” dedi. Baba Adanur, ”Müdür yardımcısı, çocukları kendi aralarında kavga ederken görüp, oğlumu odasına çağırmış. Kapıyı kapatıp önce tekme, ardından tokat atarak oğlumu dövmüş. Bir iki ders sonra oğlumun idrarından kan gelince de eve yollamış. Çocuk evde baygınlık geçirince annesi alıp hastaneye getirmiş. Oğlumun idrarından sürekli kan geliyor. 2 gündür iç kanama ihtimaline karşı hastanede yatıyoruz. Böyle idareci olmaz. Oğlumu döven müdür yardımcısından şikayetçiyim” diye konuştu.
MÜDÜR YARDIMCISI İDDİALARI REDDETTİ
Müdür Yardımcısı Y.Ç. ise öğrencinin kavga ederken arkadaşının tekmesiyle yaralandığını, kendisinin herhangi bir müdahalesinin olmadığını, hatta H.İ.A.’yı hastanede ziyaret ettiğini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.