Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Ocakta Unutulan Yemek Yangına Neden Oldu

Beyoğlu’nda, iddialara göre, ocakta unutulan yemek ahşap bir binada yangın çıkmasına neden oldu. Maddi hasarın meydana geldiği yangın nedeniyle mahalleli korkulu anlar yaşadı.Beyoğlu’nda bir mahallede saat 14.30 sıralarında meydana gelen...

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2016 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2016 15:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beyoğlu’nda, iddialara göre, ocakta unutulan yemek ahşap bir binada yangın çıkmasına neden oldu. Maddi hasarın meydana geldiği yangın nedeniyle mahalleli korkulu anlar yaşadı.
Beyoğlu’nda bir mahallede saat 14.30 sıralarında meydana gelen yangın korku dolu anlara neden oldu. Edinilen bilgiye göre ocakta unutulan yemek nedeniyle bir binanın 2’nci katından dumanlar çıktı. Olayı fark eden sokak sakinleri, hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Ekiplerin, zamanında müdahalesi ile yangın zamanında söndürülürken, mahalle sakinleri büyük panik yaşadı.
Görgü tanığı Bülent, yangını duyar duymaz apartmanın kapılarını açtıklarını ifade ederek, “Komşuya muhtarımız telefon açtı, muhtarımız buraya geldi. Evde kimse yoktu, bomboştu. Şu anda bir şey yok büyük duman var. Muhtara da biz haber verdik. İtfaiye’yi aradı” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.