Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Motosikletli 3 Genç Trafiği Birbirine Kattı

E-5 karayolunda kasksız şekilde trafikte seyreden 3 motosikletli, hem trafiği hem de canlarını tehlikeye attı. Görenleri hayrete düşüren motosikletlilerin önlerindeki trafik polislerine yakalanmamak için de zaman zaman hızlarını düşürdükleri...

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2016 09:09
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2016 09:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
E-5 karayolunda kasksız şekilde trafikte seyreden 3 motosikletli, hem trafiği hem de canlarını tehlikeye attı. Görenleri hayrete düşüren motosikletlilerin önlerindeki trafik polislerine yakalanmamak için de zaman zaman hızlarını düşürdükleri görüldü.
Geçtiğimiz gece saat 00.45 sıralarında E-5 karayolu Avcılar-Beylikdüzü istikametine giden 3 motosikletli genç, başlarında kask ve üzerlerinde herhangi bir koruma kıyafeti olmaksızın trafikte seyretti. Önlerinde seyreden trafik polisine yakalanmamak için önce hız kesen gençler, ekibin uzaklaşmasıyla birlikte trafiği adeta altüst etti. Sık sık şerit değiştiren ve ani hareketlerle trafiği tehlikeye düşüren gençler, zaman zaman şerit ihlali de yaparak canlarını tehlikeye attı. Öte yandan, motosikletlilerden birinin ön far ve arka fren ve stop lambalarının yanmaması tehlikeyi gözler önüne serdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.