Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Mersin’de otomobil uçuruma düştü: 1 ölü, 3 yaralı

Mersin’in Erdemli ilçesinde bir otomobilin uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, kaza ilçe merkezine 35 kilometre mesafedeki Doğusandal Mahallesi’nde meydana geldi....

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2016 10:44
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2016 10:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mersin’in Erdemli ilçesinde bir otomobilin uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, kaza ilçe merkezine 35 kilometre mesafedeki Doğusandal Mahallesi’nde meydana geldi. Abdullah Tatlı (63) yönetimindeki 01 BC 092 plakalı otomobil, Sarıyer Köprüsü’ne yaklaşık 200 metre kala sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak uçuruma yuvarlandı. Yaklaşık 30 metre aşağıya düşen otomobilde bulunan emekli polis memuru Şükret Gugu (70) kaza yerinde hayatını kaybetti. Vatandaşların haber vermesiyle olay yerine ambulans ve Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne ait itfaiye ekipleri sevk edildi. Jandarma ekipleri de geniş güvenlik önlemi aldı. Yaralılar ile hayatını kaybeden Gugu’nun cenazesi itfaiye ekipleri ve vatandaşların uzun uğraşları sonucu güçlükle yola çıkarılabildi.
Kazada yaralanan sürücü Abdullah Tatlı ve yolculardan Turgut Taşdemir Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne, Mustafa Sönmez de Erdemli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Kazada hayatını kaybeden Şükret Gugu’nun cenazesi ise savcılığın incelemesinin ardından Erdemli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Jandarmanın kaza ile ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.