Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Küçük hırsız tableti çaldı

İSTANBUL (İHA) – İstanbul Sultanbeyli’de bir cep telefonu mağazasına giren küçük hırsız 500 TL değerindeki tableti kazağının altına sokarak kayıplara karıştı. O anlar mağazanın güvenlik kameralarına yansıdı.Olay, geçtiğimiz...

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2016 09:48
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2016 09:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İSTANBUL (İHA) – İstanbul Sultanbeyli’de bir cep telefonu mağazasına giren küçük hırsız 500 TL değerindeki tableti kazağının altına sokarak kayıplara karıştı. O anlar mağazanın güvenlik kameralarına yansıdı.
Olay, geçtiğimiz günlerde Sultanbeyli Fatih Bulvarında bulunan bir cep telefonu mağazasında meydana geldi. 13 yaşlarında olduğu tahmin edilen bir çocuk cep telefonu mağazasına gelerek telefonlara bakmaya başladı. Bir süre mağazada oyalanan çocuk, mağaza çalışanları başka müşterilerle ilgilendiği sırada bir tablet kutusunu aldı. Küçük hırsız vitrinden aldığı 500 TL değerindeki tableti kazağının altına sokarak mağazadan hızla uzaklaştı. Çalışanların ihbarı üzerine mağazaya gelen polis ekipleri, güvenlik kamarası görüntülerini izleyerek küçük hırsız için arama çalışması başlattı.
Hırsızlık anı güvenlik kameralarına yansıdı
Cep telefonu mağazasının güvenlik kameraların yansıyan görüntülerde küçük hırsız mağazaya girerek telefonlara bakmaya başlıyor. Daha sonra etrafına bakınarak mağaza çalışanlarının kendisiyle ilgilenmediğini gören küçük çocuk, vitrinden aldığı tablet kutusunu kazağının altına saklıyor, ardından hızla mağazadan çıkıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.