Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Kemerburaz’da Ormanlık Alan Alev Alev Yandı

Eyüp Kemerbugaz Hasdal mevkinde ormanlık alanda çıkan yangın sonucu ağaçlar alev alev yandı. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında yükselen alevlerin, elektrik işletmesinin içerisindeki yüksek gerilim hattına sıçramaması için yoğun...

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2016 17:27
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2016 17:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eyüp Kemerbugaz Hasdal mevkinde ormanlık alanda çıkan yangın sonucu ağaçlar alev alev yandı. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında yükselen alevlerin, elektrik işletmesinin içerisindeki yüksek gerilim hattına sıçramaması için yoğun çaba sarf edildi. Ekipler büyüyerek artan yangını yaklaşık 1 saat sonra kontrol altına aldı.
Yangın, saat 15.00 sıralarında Eyüp Kemerburgaz Hasdal mevkindeki bir elektrik işletmesinin bulunduğu ormanlık alanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan yangın kısa sürede büyüdü. Yangının büyümesi üzerine alandaki ağaçlar alev alev yanmaya başladı. Elektrik işletmesindeki çalışanların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına almak için çalışmalara başladı. Ancak alevlerin artarak büyümesi üzerine takviye itfaiye ekibi istendi. Takviye ekiplerin de olay yerine gelmesiyle birlikte itfaiye ekipleri, yangınını söndürmek için 4 bir yandan çalışmaya başladı. Alevlerin işletmenin içerisinden geçen yüksek gerilim hattına sıçramaması için yoğun çaba sarf eden ekipler, yaklaşık 1 saatlik çalışması sonucunda yangın kontrol altına aldı.
İtfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesi sonrasında orman yangını büyümeden kontrol altına alınırken, polis ekipleri yangınla ilgili inceleme başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.