Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Kaybolan İki Kız Kardeş 11 Saat Sonra Bulundu

Kayseri’de kaybolan iki kız kardeşi bulmak için 11 saat boyunca arama yapan ekipler, çocukları pazar yerinde buldu.Edinilen bilgiye göre, Melikgazi ilçesine bağlı Erenköy Mahallesi İğdelidere Caddesi’ndeki evlerinden ayrılan 7 ve 9 yaşlarındaki...

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2015 09:50
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2015 09:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayseri’de kaybolan iki kız kardeşi bulmak için 11 saat boyunca arama yapan ekipler, çocukları pazar yerinde buldu.
Edinilen bilgiye göre, Melikgazi ilçesine bağlı Erenköy Mahallesi İğdelidere Caddesi’ndeki evlerinden ayrılan 7 ve 9 yaşlarındaki Elif ve Sıla Ç.’den ailesi haber alamadı. Ailenin durumu polise bildirmesi üzerine bölgede arama çalışması başlatıldı. Ancak akşam saatlerine kadar sonuç alınamaması üzerine arama çalışmalarına AFAD, AKUT ve Jandarma Arama Kurtarma ekipleri de dahil oldu.
8 kişilik AKUT ekibi, arama köpeği bulunan JAK ekipleri ve polisler iki kız kardeşi bağ evlerinin ve su kanalının bulunduğu alanda aradı. Yaklaşık 11 saat süren arama çalışmalarında ekipler bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyerek vatandaşlarla görüştü.
Güvenlik kameralarındaki görüntüler ve vatandaşların verdiği bilgiler doğrultusunda Elif ve Sıla’nın en son görüldüğü bölgede arama çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, iki kardeşi Eseryurt Mahallesi’nin pazar yerinde buldu.
Sıla ve Elif’in bulunması sonrasında aile rahat bir nefes alırken, mahalle muhtarı Bekir Mermer, "Bende mahalle muhtarı olarak özellikle aileye geçmiş olsun diyorum. Kayseri İl Emniyet Müdürümüz başta olmak üzere kendileri buraya kadar geldiler. Tüm emniyet mensuplarına sonsuz saygımızı sunuyoruz. Allah böyle acıları hiç kimseye göstermesin" diye konuştu.
Sıla ve Elif’in dayısı Hasan Öcalan ise, "Yeğenimizin kaybolmasında polislerimiz, arkadaşlarımız, komşularımız seferber oldular. Çocuğun bulunmasında yardımcı oldular, dört elle her tarafı aradılar. Allah’a şükür çocuk kazasız belasız bulundu. Yardımları için herkese teşekkür ediyorum. Bu durumu Allah kimsenin başına vermesin."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.